Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Alo Fatih, Sarıgül'ü sansürle'

'Alo Fatih, Sarıgül'ü sansürle'

Başbakan Erdoğan'ın, Fatih Saraç’ı arayarak Sarıgül’ün hem gazete hem de televizyonda çok önde verilmesi ile ilgili sitemini dile getiren ses kaydı internete düştü.

  • Ege Postası
  • 18.02.2014 - 10:51
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu çerçevesinde telefonu dinlendiği ileri sürülen Habertürk Yönetim Kurulu üyesi Fatih Saraç'ın yeni ses kaydı internete düştü.
 
Ses kaydında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğu ileri sürülen ses, Fatih Saraç'ı arayarak CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Mustafa Sarıgül'ün haberlerinin sürekli ön planda verilmesine tepki gösteriyor.

 Tapede, Başbakan Erdoğan, Mehmet Fatih Saraç’ı arayarak Sarıgül’ün hem gazete hem de televizyonda çok önde verilmesi ile ilgili sitemini dile getiriyor.
 
Saraç’ın Erdoğan’a verdiği ‘size eksik bilgi vermiş olabilirler’ cevabına ise Erdoğan, ‘ben kendim bakıyorum, her gün gazetelere televizyonlara bakıyorum’ diyerek yanıt veriyor.
 
‘GEREĞİNİ YAPIN’
Tapede Saraç’ın, Ciner ile konuştuğunu ve kendisinin Hüsamettin Özkan’ın gazetenin stratejisiyle hiçbir alakası olmadığını ve rahat olabileceğini söylediğini iletiyor.
Daha hassas olacağını söylemesi üzerine Başbakan’ın cevabı ise ‘o zaman gereğini yapın’ oluyor.
 
SARIGÜL’DEN CEVAP GECİKMEDİ!

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ortaya çıkan ses kayıtlarıyla ilgili twitter’dan yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Bugün ortaya çıkan ses kayıtları ülkemizde demokrasinin nasıl katledildiğinin en somut göstergesidir. Halkın iradesine sansür ile ambargo koyabileceğini sanmak, kendini dünya lideri sanan zavallı bir diktatörün son çırpınışlarıdır.”


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.