Dolar 32,4465
%0.08
Euro 34,7736
%-0.08
Altın 2.426,950
%-0.33
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Aç-Kapat' meclis

'Aç-Kapat' meclis

Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ün yönetiminde gerçekleşen Karabağlar Belediyesi Ekim ayı 2‘inci meclis oturumu, meclis tarihinde bir ilke de imza attı. Toplam dört dakika süren meclis oturumunda, belediyenin diğer meclis oturumlarında yaşanan gerginlikler yaşanmazken, gündeme gelen komisyon raporları da oy birliği ile kabul edildi.

  • Ege Postası
  • 08.10.2013 - 12:28
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Belediye meclis üyelerinin büyük kısmının mazeretli olarak katılmadığı meclis toplantısında toplam 5 maddeden oluşan gündem maddeleri toplu olarak oylamaya sunuldu. Toplam 4 dakikada tamamlanan meclis oturumu Karabağlar Belediyesi’nde de ilk olurken, sık sık meydana gelen tartışmalar ve gerginliklerle gündeme gelen ortamın ise oldukça sakin olduğu gözlerden kaçmadı. Diğer yandan, AK Partili meclis üyelerini de gündem maddelerine olumlu oy kullanarak CHP’li meclis üyeleri ile birlikte hareket etti.

KÜRÜM’DEN ADAY ADAYLARINA SİTEM

Meclis oturumunda meclis üyelerine seslenen Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “4,5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Birlikte başladık, birlikte başardık, birlikte sonuçlandıracağız. Karabağlar Belediyesi’nin farkını gördünüz. Karabağlar halkına dostluk ve kardeşlik ile hizmet ediyoruz. Her arkadaşımız bir hizmet yarışında. Dilerim ki, 30 Mart’taki yerel seçimlere kadar böyle gider. Zaman zaman bazı partilerden adaylığı kesinleşmiş arkadaşlarımız meclis toplantılarına gelmiyor. Ama biz yine hizmet etmeye devam edeceğiz. Umarız önümüzdeki dönem yine mecliste hep beraber, aynı uyumla çalışırız” diye konuştu.

BÜTÇE RAPORLARI GÖRÜŞÜLECEK

Diğer yandan, sonraki 10 Ekim tarihinde yapılacak meclis oturumunda belediyenin bütçe raporları görüşülecek ve gündemde oylamaya sunulacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.