Dolar 32,4804
%-0.18
Euro 34,9460
%0.34
Altın 2.435,430
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Köşger Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde

Vali Köşger Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Efes Selçuk programı kapsamında geçtiğimiz hafta resmi açılışı yapılan Efes Tarlası Yaşam Köyü’nü ziyaret etti. Başkan Sengel, Vali Köşger ve beraberindekilere Efes Tarlası Yaşam Köyü’nü gezdirdi. 

  • Ege Postası
  • 06.06.2021 - 13:36

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in en önemli projeleri arasından yer alan ve geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Efes Tarlası Yaşam Köyü’nü ziyaret etti.

Vali Köşger’e, İzmir Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen,  İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve ilçe protokolü eşlik etti. Mustafa Atınç’a ait muz serasını ziyaret eden ve şeftali hasadına katılan Vali Köşger’in bir sonraki durağı Efes Tarlası Yaşam Köyü’ydü. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Başkan Sengel'in daveti üzerine Efes Tarlası Yaşam Köyünü de ziyaret etti.

Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde Tohum Merkezi, Toprak Okulu, Toprak Kütüphanesi ve İsmail Hakkı Tonguç Tarım Müzesi, plantasyon alanlarını gezen Vali Köşger’e Başkan Sengel bilgi verdi. Kadın Üretici Pazarı’nı da ziyaret eden Vali Köşger, kadın üreticilerden de ürünleri hakkında bilgi aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.