Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üniversite yolunda 700 öğrenciye destek

Üniversite yolunda 700 öğrenciye destek

Bergama Belediyesi, Bergama İlçe Eğitim Müdürlüğü ve Bergama Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde açılan üniversiteye hazırlık kursları başladı.

  • Ege Postası
  • 03.10.2019 - 09:18

Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde yirmi dört öğretmen eşliğinde ücretsiz olarak verilen kurslarda liseden mezun olan ve 12. Sınıfta eğitim gören yaklaşık 700 öğrenci üniversiteye hazırlanıyor. Sayısal, sözel ve eşit ağırlık bölümlerinde tüm branş öğretmenleri tarafından verilen kurslarda öğrenciler sabah ve öğleden sonra iki etap şeklinde eğitim alıyor.

Üniversiteye hazırlık kurslarında öğrencilere başarılar dileyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “ Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrencilerimiz geleceklerini şekillendirecek bir döneme girdiler. Bu yılın sonunda inanıyorum ki tüm öğrencilerimiz istedikleri bölümleri kazanarak gelecekte iyi birer birey ve meslek sahibi olacaklar. Bergama Belediyesi olarak ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimize kadar desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu yolda tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, güzel bir geleceğin onların olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.