Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tunç Soyer, Sosyal Demokrasi Derneği’ne üye oldu

Tunç Soyer, Sosyal Demokrasi Derneği’ne üye oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Sosyal Demokrasi Derneği’ne (SDD) üye oldu.

  • Ege Postası
  • 17.01.2022 - 23:46

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Sosyal Demokrasi Derneği üyesi oldu. SDD Başkanı Sami Doğan geçtiğimiz hafta İBB Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etmişti. SDD’Den yapılan açıklamaya göre ziyarette, SDD’nin çalışmaları ve belediyelerle işbirliği konusu gündeme gelirken, İzmir’de yapılması planlanan etkinlikler de görüşüldü. Doğan, ziyarette Soyer’e SDD’ye ve sosyal demokrasiye yaptığı katkılar nedeniyle dayanışma plaketi sundu.

Ziyaretin ardından İBB Başkanı Soyer’in, SDD’ye üye kaydı yapıldı. SDD’nin çalışmalarına da katılacak olan Soyer, Yerel Yönetimler Akademisi’nde ders verecek.

SDD İzmir Şube’de ayrıca yıl boyunca Ekonomi Konferansı, Demokratik Parlamenter Sistem Paneli, Seçim Sürecinde Türkiye’nin Yol Haritası ve Sosyal Demokrat Çözümler Paneli de yapılacak.

Soyer’in SDD üyesi olmasının sevindirici olduğunu belirten Sami Doğan, diğer tüm sosyal demokrat belediye başkanlarını da derneğin çalışmalarına katkı vermeye ve derneğe üye olmaya davet etti. Doğan, “Sosyal demokrasinin iktidarı yine yerel yönetimlerin çalışmaları ve başarılarıyla mümkün olacaktır. Bunu da çok yakın bir zamanda hep birlikte göreceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.