Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tugay’dan unutulmaz sanatçıya 'geçmiş olsun' ziyareti

Tugay’dan unutulmaz sanatçıya 'geçmiş olsun' ziyareti

Bir dönemin en ünlü sanatçılarından biri olan ve seslendirdiği ‘Seni Sevmeyen Ölsün’ şarkısıyla hafızalara kazınan Tüdanya, Karşıyaka’nın Nergiz Mahallesi’ndeki evinde Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay’ı konuk etti. Gırtlak kanseri nedeniyle sesini kaybeden ve halen tedavisi devam eden sanatçıya geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tugay “Her zaman, her konuda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizi çok seviyoruz, bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.12.2021 - 11:45

Konuklarını büyük bir misafirperverlikle karşılayan sanatçı Tüdanya da duygu ve düşüncelerini kağıda yazarak Tugay çiftine aktardı. Başkan Cemil Tugay’ı çok sevdiğini, çalışmalarını izlediğini ve takdir ettiğini anlatan sanatçı; evinde yetiştirdiği bir çiçeği ve Başkan Tugay için özel olarak yazdığı şiiri de Öznur Tugay’a hediye etti. Ziyarette duygu dolu anlar yaşanırken, desteklerini ileten Öznur Tugay “Samimi sohbeti ve sıcak ev sahipliği için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

AHBAP DESTEK VERİYOR

Mesleğinden uzak kalması nedeniyle ekonomik olarak zor zamanlar yaşayan, tedavisi için de maddi desteğe ihtiyaç duyan Tüdanya, geçtiğimiz ay AHBAP Derneği Başkanı, sanatçı Haluk Levent’in televizyon programına bağlanmış ve oğlu aracılığıyla durumunu anlatmıştı. Levent’in destek sözü verdiği Tüdanya ile AHBAP İzmir de yakından ilgileniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.