Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tugay’dan kardeş belediye ziyareti

Tugay’dan kardeş belediye ziyareti

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Haziran ayı meclisinde kardeş şehir olması kararı alınan Isparta Uluborlu Belediyesi’ni ve Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna’yı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 20.06.2021 - 12:26

Kentlerde yürütülen çalışmalar ve belediye hizmetleri hakkında fikir alışverişinin yapıldığı görüşme sonrası iki başkan, S.S.Uluborlu Kiraz Çiçekleri Kadın Girişim ve Üretim Kooperatifini ziyaret ederek kooperatifin yaptığı çalışmalar hakkında çalışanlardan bilgi aldı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı da eşlik etti. Ziyaret sonrası belediye hizmet binasına geri dönen Başkan Cemil Tugay, Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna’ya Karşıyaka’yı temsil eden plaket ve anı tabağı takdim etti. Misafirperverlikleri için Tuna’ya teşekkür eden Tugay, “242 İstiklal Madalyası ile Türkiye’de en çok İstiklal Madalyası’na sahip ilçesi olan Isparta, Uluborlu’da olmak bizi çok mutlu etti. Ziyaretimiz esnasında bize eşlik eden CHP Isparta İl Başkanı’mız Yalım Halıcı’ya ve Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna’ya misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.