Dolar 32,4967
%0.26
Euro 34,5773
%0.24
Altın 2.493,140
%0.4
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Travel Turkey Fuarı’nın göz bebeği; Bergama

Travel Turkey Fuarı’nın göz bebeği; Bergama

UNESCO Dünya Mirası, zengin tarihi ve kültürel değerleri ile bir dünya markası olan Bergama, 15’nci kez kapılarını açan Travel Turkey Fuarı’nın göz bebeği oldu.

  • Ege Postası
  • 03.12.2021 - 12:38

Turizm profesyonellerini İzmir'de buluşturan Travel Turkey, 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcıyı 58 ayrı ülkeden gelen ziyaretçilerle buluşturmaya devam ediyor. 15. Travel Turkey Fuarı’nda kadim şehir Bergama’nın tarihi, kültürel zenginlikleri, Bergama Tulumu, Leblebisi ve Zeytinyağı ile ziyaretçiler buluşma ve tanıma fırsatı yakaladılar. Dün kapılarını açan ve 4 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek olan fuarda, Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama standına gelen her bir ziyaretçi ile tek tek ilgilendi. Bergama’nın yöresel tatlarından misafirlere ikramda bulunan Başkan Koştu, ilçenin zengin tarihi ve kültürel değerleri ile birlikte belediyenin yaptığı vizyon projelerle son yıllarda yakalamış olduğu ivmeyi anlattı.  

Bu yıl ilk defa TTI Outdoor – Kamp, Karavan, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı’yla eş zamanlı kapılarını ziyaretçilere açan Travel Turkey Fuarı’nda Bergama olarak yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Turizm sektörünün tüm bileşenleri ile dört gün süresince buluşup, Bergama’mızı anlatacağız. İlk gün standımıza konukların göstermiş olduğu ilgi bizi ziyadesiyle memnun etti. Bir Dünya markası olan Bergama’mızı Travel Turkey Fuarı sayesinde tanıtma fırsatı yakalamış olduk” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.