Dolar 32,3398
%0.18
Euro 35,1129
%-0.2
Altın 2.238,510
%-0.22
Bist-100 8,77
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Travel Turkey'de Kemalpaşa standına yoğun ilgi

Travel Turkey'de Kemalpaşa standına yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, 2 Aralık’ta, açılışı gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi'nde sergilenen Kemalpaşa Belediyesi Standı’na yoğun ilgi gösterildi.

  • Ege Postası
  • 03.12.2021 - 15:14

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı himayesinde, İzmir Ticaret Odası, TÜRSAB, TÜROFED, İzmir Vakfı desteği ile İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık tarafından organize edilen fuar görkemli bir törenle kapılarını açtı. Türkiye ve İzmir’den birçok belediyenin katılım sağladığı fuarda, Kemalpaşa'nın kültürü, tarihi ve turizm potansiyeli Kemalpaşa Belediyesi standında tanıtıldı. İzmir Sokakları Bölümü, A Holü’nde ziyaretçilerini ağırlayan Kemalpaşa Belediyesi standında, Kemalpaşa ile ilgili bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Katılımcılara, nazar boncuğu başta olmak üzere çeşitli hediyelerin verildiği stantta kurulan ekranda, Kemalpaşa Belediyesi tanıtım filmi de yayınlandı.

BAŞKAN KARAKAYALI’DAN MİSAFİRLERE ÖZEL İLGİ

Kemalpaşa Belediyesi standına gelen Başkan Karakayalı, standı ziyaret eden misafirlerle özel olarak  ilgilendi. Dereköy-Gökyaka Kalkınma Kooperatifi'nin cam kovandaki bal arılarının yanı sıra Nazarköy’e ait boncuk standı yoğun ilgi gördü. Başkan Karakayalı, ayrıca Kemalpaşa Belediye Başkanı standında ilçe kaymakamı Musa Sarı ve ilçe belediye başkanlarını ağırlayıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Karakayalı daha sonra fuarda yer alan İzmir Sokakları Holü’ndeki stantları ziyaret etti. Karakayalı’ya, Kem-Bel Şirket Müdürü Hasan Ali Oray eşlik etti.

KEMALPAŞA SUNUMDA TANITILDI

Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi, ikinci gününde belediyeler tarafından gerçekleştirilen sunumla devam etti. Kemalpaşa Belediyesi’nin de gerçekleştirdiği ve Kemalpaşa'nın kültürü, tarihi, doğal güzellikleri turizm potansiyelinin aktarıldığı sunumun ardından Kemalpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu gösterisi sergilendi. Gösteri ve sunum izleyicilerin beğenisini kazandı.

“İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

İlçemizi en güzel şekilde tanıtmak için Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı'na katılım sağladık diyen Başkan Karakayalı, “15.Travel Turkey Fuarı’nda, İlçemizin turizm potansiyelini ve vizyonumuzu anlatmak üzere kurduğumuz standımıza gelerek, enerjisini bizlere ileten Kemalpaşa Kaymakamımız Sayın Musa Sarı'ya, diğer tüm belediye başkanlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Standımıza gösterilen özel ilgi bizleri çok mutlu etti. İlçemizi en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.