Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Travel Turkey'de Güzelbahçe standına büyük ilgi

Travel Turkey'de Güzelbahçe standına büyük ilgi

Güzelbahçe Belediyesi, 13. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda, İzmir Sokakları Özel Alanı’ndaki A Hol B 208 numaralı stantta misafirlerini ağırlıyor.

  • Ege Postası
  • 05.12.2019 - 16:38

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye Başkanları’nın da ziyaret ettiği stantta ilgi büyüktü. Fuar açılışın ardından standı ziyaret eden kadınlara Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Günü nedeniyle hediyeler verdi. Çocuk ziyaretçilerine de kitap dağıttı.



Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce, “İzmir ve Güzelbahçe’miz için önemli bir tanıtımı olacak fuarın şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güzelbahçe Belediyesi standımızda, özellikle kurslarımıza gelen hocalarımızın ve kadınlarımızın el emeği ürünlerini tanıtıyoruz. Güzelbahçe’mizin marka değerini artırmak için Travel Turkey İzmir Fuarı’na ilk kez katıldık. 3 bin yıllık tarihiyle İnkaya Mağarası görülmesi gereken en güzel yerlerden biri. Bunun yanı sıra günü birlik turizm açısında büyük bir potansiyele sahip Güzelbahçe’de balığın en lezzetlisini yiyebilir, mavi ve yeşilin iç içe geçtiği doğasında keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Kentimize ekonomik anlamda da önemli bir katkı sağlayacak Travel Turkey Fuar’nın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.