Dolar 32,5563
%0.13
Euro 34,8676
%0.59
Altın 2.427,860
%-0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da şaşkınlık yaratan afiş

Torbalı'da şaşkınlık yaratan afiş

İzmir’in Torbalı ilçesinde belediyenin yol yapım çalışmalarını gerçekleştirdiği bir sokakta belediye logolu ve belediyeye teşekkür mesajı içeren bir afişin asılması ilçede şaşkınlık yarattı. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, konuyla ilgili “Asli görevlerini yapmaktan aciz Torbalı Belediyesi, ne yazık ki kendi bozduğu yolları asfalt yapıp kendi kendine teşekkür ediyor” yorumunu yaptı.

  • Ege Postası
  • 21.05.2022 - 15:30

EGEPOSTASI – İzmir'in Torbalı ilçesinde çekilen bir fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Söz konusu fotoğrafta Torbalı Belediyesi tarafından yol yapım çalışmalarının gerçekleştirildiği bir sokakta bulunan bir apartmanın önüne ‘Torbalı Belediyesi’ne teşekkür ederiz’ yazılı bir afişin asıldığı görüldü. Ancak belediyeye teşekkür mesajı içeren afişte belediyenin logosunun bulunması dikkat çekti.

GÜNAYDIN: KENDİ KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORLAR

Pankartın bulunduğu fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, belediyeye yönelik eleştirilerde bulunarak şunları söyledi:

“Bugün sosyal medya hesabımda gezerken bir hemşehrimizin paylaşmış ve altına not eklemiş olduğu bu fotoğrafı gördüm. Torbalı Belediyesi’nin asmış olduğu brandada, “Yol Yapım Çalışmalarından Dolayı TORBALI BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ” yazıyor. Asli görevlerini yapmaktan aciz Torbalı Belediyesi, ne yazık ki kendi bozduğu yolları asfalt yapıp kendi kendine teşekkür ediyor. Hem de güzelim kilit taşlarını söküp, yollarımıza kara asfalt dökerek, bunu da lütuf gibi sergileyerek… Yine plansız programsız iş yapıyorlar…”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.