Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı’da ‘Nostalji geceleri’ başlıyor

Torbalı’da ‘Nostalji geceleri’ başlıyor

Torbalı’da nostalji geceleri başlıyor. Her Cuma günü Gazi Çamlığı etkinlik alanında çimlerin üzerinde Yeşilçam'a damga vurmuş Türk filmleri gösterime sunulacak. İlk gösterim bu Cuma.

  • Ege Postası
  • 07.07.2021 - 14:27

Torbalı Belediyesi çok özel bir etkinlik dizisine imza atacak. Her hafta ilçe sakinlerine nostalji tadında saatler yaşatacak olan belediye, nostalji gecelerine başlıyor. BKM’nin arkasında bulunan Gazi Çamlığı etkinlik alanında çimlerin üzerinde Yeşilçam'a damga vurmuş Türk filmleri gösterime sunulacak. Her hafta Cuma akşamı saat 21.00'de farklı bir film vatandaşlarla buluşacak. Bu hafta yayınlanacak film ise ‘Süt Kardeşler’. Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ali Şen, Halit Akçatepe, Ayşen Gruda gibi Türk Sineması’nın efsane isimlerinin yer aldığı unutulmaz yapıt kahkaha tufanı estirecek.

BAŞKAN TEKİN’DEN DAVET

Her Cuma günü Gazi Çamlığı etkinlik alanında gerçekleşecek olan film gösterimleri için Torbalı Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. ‘Gazoz ve patlamış mısır bizden, minderler sizden’ sloganı ile hazırlanan özel gösterilere ilginin yoğun olması bekleniyor. Gerekli ışıklandırma çalışmalarının da tamamlandığı alanda Torbalılılar keyifli vakit geçirmiş olacak. Normalleşme ile birlikte kültür-sanat etkinliklerine hız verdiklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Yaklaşık 2 yıldır vatandaşlarımız evlerine hapsolmuştu. Biraz nefes almaları için çeşitli etkinliklere imza atacağız. Bu kapsamda her hafta bir Yeşilçam filmini vatandaşlarımızla buluşturacağız. Maske ve mesafe kurallarına uyacağımız gösterimlere tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.