Dolar 32,3355
%0.17
Euro 35,1993
%0.05
Altın 2.246,140
%0.12
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'nın rüya projesi ihaleye çıktı

Torbalı'nın rüya projesi ihaleye çıktı

Torbalı Belediyesi, yeni belediye hizmet binası, kent meydanı ve otopark için ihaleye çıktı. Büyük bir kompleksi Torbalı’ya kazandıracaklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Bu proje Torbalı’ya çok yakışacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.12.2021 - 15:42

Geçici olarak Belediye Kültür Merkezi’ne taşınan Torbalı Belediyesi, yeni belediye binasına geçmek için düğmeye bastı. Daha önce ulusal mimari yarışma ile projesi belli olan yeni belediye binası, otopark ve kent meydanı için ihale tarihi de belli oldu. Yaşanan aksaklıkların tamamlanması ve kentin ihtiyaçlarına tam anlamıyla karşılayabilmesi adına yapılan düzenlemelerin ihale dosyasına iliştirilmesi ile birlikte bugün Torbalı Belediyesi ihaleye çıktı. 5 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan ihaleden kısa sonra, ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacak. 

TORBALI’YA ÇOK YAKIŞACAK

Merhum Torbalı Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur'un Torbalı'ya kazandırmak istediği altı otopark olan kent meydanı, katlı otopark ve yeni belediye binası için Torbalı Belediyesi ihaleye çıktı. Çağdaş ve şeffaf belediyecilik anlayışını temsil eden bir belediye hizmet binası; günün her saatinde farklı kullanıcı gruplarına hitap edebilecek kafe, restoranların yer aldığı açık sosyal alanlar ve meydan; özellikle park yeri problemlerini çözecek bir otopark düzenlemesi amacıyla yola çıkan Torbalı Belediyesi, kısa süre içerisinde Torbalı’yı değiştirecek projeyi hayata sokmuş olacak. Eski belediye binasının olduğu alana büyük bir kompleks inşa edecek olan Torbalı Belediyesi, böylelikle hem ilçeye çok modern bir meydan kazandıracak, hem de çağdaş ve şık bir belediye binasında ilçeye hizmet verecek. Öte yandan bu proje ile birlikte park yeri sorunu da büyük oranda çözülecek.

BAŞKAN TEKİN: HAYIRLI OLSUN

Bu projeyi kısa sürede hayata geçireceklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Merhum belediye başkanımız İsmail Uygur’un projesini, ihaleye çıkmak bize nasip oldu. İnşallah çok kısa süre içerisinde de inşaat çalışmaları başlayacak. Belediye binası, meydan ve otoparkıyla birlikte çok büyük bir proje bu. Önce belediye binamızı tamamlayıp ardından diğer yerlerin çalışmalarına başlayacağız. Olabilen en kısa sürede inşaat tamamlanacak ve yeni yerimize taşınacağız. Torbalı yıllardır özlemini duyduğu meydana, araçlarını gönül rahatlığıyla park edebileceği otoparka ve tüm işlemlerini kısa sürede tamamlayacağı şık bir belediye binasına kavuşacak. Bu proje Torbalı’ya çok yakışacak. İhalemiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.