Dolar 32,5873
%0.35
Euro 34,8529
%0.35
Altın 2.495,360
%0.44
Bist-100 9.660,00
%1.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı Belediyesi, SMA’lı Azra için seferber oldu

Torbalı Belediyesi, SMA’lı Azra için seferber oldu

Torbalı’da, henüz 16 aylıkken Spinal müsküler atrofi (SMA) Tip 2 teşhisi konan Azra Güngör için Torbalı Belediyesi adeta seferber oldu. Belediye Azra için birçok etkinlik düzenleyerek kampanyanın daha geniş kitlelere duyulmasını sağladı.

  • Ege Postası
  • 29.12.2022 - 14:48

Torbalı’da, henüz 16 aylıkken Spinal müsküler atrofi (SMA) Tip 2 teşhisi konan 2 yaşındaki Azra Güngör’ün yaşamla mücadelesi devam ediyor. Azra’nın tek şansı olan zolgensma tedavisi için gereken tutar 1 milyon 817 bin dolar. Minik Azra için valilik izinli kampanya devam ederken Torbalı Belediyesi ise Azra için elini taşının altına koymaya devam ediyor. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatı ile SMA hastası Azra Güngör için konser, çocuk tiyatroları düzenlenirken, ayrıca afiş, billboard ve festivallerde stant desteği de sağlandı. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, her geçen gün kampananın büyümesi ve daha fazla kişiye erişilmesi için destek olmaya devam edileceğini açıkladı.

GÜNGÖR AİLESİNDEN BAŞKAN TEKİN’E TEŞEKKÜR

Şuana kadar gerekli paranın yalnızca yüzde 23’ünü toplayabilen Azra’nın ailesi ve Azra için kampanyayı yürüten gönüllüler bugün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i ziyaret etti. Duygu-Hakan Güngör çifti çocuklarının yaşam mücadelesi için kendilerine destek veren Başkan Tekin’e teşekkür ederek hediye takdim etti. Bugüne kadar Torbalı Belediyesi’nin hiçbir isteklerini geri çevirmediğini ifade eden Baba Hakan Güngör, “Azra’mızın yaşaması için gece gündüz uğraşıyoruz. Kapı kapı dolaşarak kampanyamızı duyurmaya destek toplamaya çalışıyoruz. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen Torbalı Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar bizleri hiçbir zaman eli boş göndermediler. İnşallah kampanyamızı kısa sürede tamamlayarak kızımızın sağlığına kavuşmasını sağlarız” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN TEKİN’DEN AZRA’YA DESTEK ÇAĞRISI

Azra’nın sağlığına kavuşabilmesi için her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Azra bizim için çok değerli. Onun sağlığına kavuşması için desteklerimiz devam edecek. İnşallah en kısa zamanda gerekli olan parayı toplayıp, tedaviye göndeririz. Kızımızın sağlığına kavuşması bizler için en büyük hediye olacaktır. Sizler de Azra için Valilik izinli TR62 0001 0019 7269 3070 0950 03 İBAN numarasına bağış yaparak destek olabilirsiniz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.