Dolar 32,3336
%0.26
Euro 35,1187
%-0.01
Altın 2.302,480
%1.1
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı Belediyesi'nden MOBESE atağı

Torbalı Belediyesi'nden MOBESE atağı

Torbalı Belediyesi nüfusu 65 bine dayanan Ayrancılar ve Yazıbaşı’yı da kapsayan bölgeye MOBESE kurulumu için düğmeye bastı. Ayrancılar bölgesinin tamamını kapsayan çalışma sonrası MOBESE kameraları jandarmanın da kullanımına açılacak.

  • Ege Postası
  • 02.04.2022 - 13:29

Torbalı Belediyesi nüfusu 65 bine dayanan Ayrancılar ve Yazıbaşı’yı da kapsayan bölgeye MOBESE kurulumu için düğmeye bastı. Son yıllarda asayiş olaylarının artmasına ve bölge sakinlerinin özellikle güvenlik açısından huzursuz olmasına sebep olan kameraların yokluğu nedeniyle girişimleri hızlandıran Torbalı Belediyesi, bahsi geçen bölgelerde MOBESE kurulumuna başladı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep sonrası başlayan kurulum çalışmaları çok kısa sürede tamamlanacak. Ayrancılar bölgesinin tamamını kapsayan çalışma sonrası MOBESE kameraları jandarmanın da kullanımına açılacak.

JANDARMANIN DA KULLANIMINA AÇILACAK

Torbalı Belediyesi, Ayrancılar’da yıllardır dile getirilen özellikle adli olaylarda sık sık gündeme gelen MOBESE sorununu ortadan kaldırıyor. Kurulacak kamera sistemleri ayrıca yaralamalı ve ölümlü kazalara sebebiyet veren trafik ihlallerini azaltmak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehtid edici girişimlerde bulunanları tespit etmek için de kullanılacak. Jandarmanın adli olaylarını kısa sürede çözmesi adına, jandarmanın da kullanımına açılacak olan kameralar çok kısa süre içerisinde aktif kayıt almaya başlayacak. Bölgede memnuniyetle karşılanan MOBESE kameraları için Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Artık Ayrancılarlılar kafalarını yastığa daha rahat koyacak” dedi.

BAŞKAN TEKİN: HAYIRLI OLSUN

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin yapılan hizmetlerde önce vatandaşları düşündüklerini ifade ederek "Ayrancılar ve Yazıbaşı bölgelerimizde, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, trafik ihlallerini denetleyerek kazaların önüne geçmek, olası suç olaylarını azaltmak için MOBESE kurulumuna başladık. Vatandaşlarımızın güvenlikleri her şeyden önce gelir. Bu büyük hizmetin kıymetli hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.