Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı Belediyesi ilçede aşure dağıttı

Torbalı Belediyesi ilçede aşure dağıttı

Torbalı Belediyesi, Torbalı sakinlerine aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Yoğun ilginin olduğu aşure ikramında Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ilçe sakinlerine bizzat aşure dağıttı

  • Ege Postası
  • 18.08.2022 - 14:09

Torbalı'da aşure ikramı dün Türkmenköy mahallesinde yapılırken bugün de eski Belediye Meydanında dağıtıldı. Belediye bünyesinde hazırlanan binlerce kişilik aşure dövme, nohut, kuru fasulye, kayısı ve yöresel ürünlerle yapıldı. Porsiyonluk kaplarda dağıtılan aşurelere ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin yediği aşure kısa sürede tükendi.

TEKİN: “MUHARREM AYIMIZ MÜBAREK OLSUN”

Yoğun ilginin olduğu aşure ikramında Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ilçe sakinlerine bizzat aşure dağıttı. İlçe halkının Muharrem ayını kutlayan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, yaptığı açıklamada “Geleneğimizi her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdürdük. Muharrem ayı bizim inancımızda kutsal bir ay. Muharrem ayı nedeniyle, birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi aşureyi belediyemizin ikramı olarak kıymetli vatandaşlarımıza dağıttık. Muharrem ayımız mübarek, dualarımız kabul olsun” ifadelerini kullandı.  Öte yandan gerçekleşen aşure dağıtımına İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu da katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.