Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı 1.Kitap Günleri

Torbalı 1.Kitap Günleri

Torbalı’da, kültür, sanat ve eğitim alanında önemli çalışmalar yapan Torbalı Belediyesi bu yıl ilk kez Kitap Günleri düzenliyor. 30 yayınevi, 30 yazar ve 100 markanın yer aldığı 1. Torbalı Kitap Günleri dün başladı.

  • Ege Postası
  • 21.05.2022 - 10:56

Torbalı’da, kültür, sanat ve eğitim alanında önemli çalışmalar yapan Torbalı Belediyesi bu yıl ilk kez Kitap Günleri düzenliyor. 30 yayınevi, 30 yazar ve 100 markanın yer aldığı 1. Torbalı Kitap Günleri dün başladı. Yayınevleri tarafından çok okunan kitapların uygun fiyatlarla satışa sunulduğu stantlar 29 Mayıs tarihine kadar açık olacak. Dün yayınevleri ve yazarlara ‘hoş geldiniz’ diyerek stantları dolaşan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Gazi Çamlığı’ndaki Kitap Günlerine tüm Torbalı halkını bekliyoruz” dedi.

BAŞKAN TEKİN’DEN DAVET

Bu yıl birincisi düzenlenen, gelenekselleşecek olan Kitap Günleri kapsamında her gün ilçeye yazarlar gelecek. Torbalı sakinlerinin ilk günden yoğun ilgi gösterdiği stantlarda, kitap fiyatlarının raf fiyatlarının altında satıldığı görüldü. 29 Mayıs tarihine kadar Torbalı’da kitapseverlerle buluşacak olan yazarlar ve yayınevleri, günlük programlarını yaptı. Öte yandan dün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, stantları gezip, konuklara ‘Hoş geldiniz’ dedi. Başkan Tekin, “Türkiye’nin dört bir yanından yayınevleri ve yazarları ilçemizde ağırlıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Kitap Günleri’ni gelenekselleştirme arzusundayız. Yoğun katılıma şahit olduk. Torbalı gibi her geçen gün okuma oranı artan bir şehirde bu tür çalışmalarımız ve buluşmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.