Dolar 32,3306
%0.25
Euro 35,0565
%-0.19
Altın 2.284,980
%0.33
Bist-100 8,98
%1.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TBMM Başkanı Şentop Balkan Dernekleriyle bir araya geldi

TBMM Başkanı Şentop Balkan Dernekleriyle bir araya geldi

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Balkan Dernekleri Temsilcileri ile yapılan toplantıda İzmir'e gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop Rumeli ile bir araya geldi. Toplantıya İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile İzmir'de bulunan tüm Balkan Dernekleri Temsilcileri katıldı. Pandemi kurallarına özen gösterilen toplantı öncesi tüm katlımcılara PCR testi yapıldı.

  • Ege Postası
  • 12.09.2020 - 11:52

Daha önce Kınık Balkanlılar Kültür Ve Dayanışma  Derneği ile Ege Balkan Türkleri Federasyonu Genel Sekreterliği görevlerini yapan Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Balkan Dernekleri temsilcileri ile bir araya geldi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un da katıldığı toplantıda İzmir'de yaşayan Rumeli Balkan Türklerinin sorunları ve çözüm arayışlarının gündeme geldi. Başkan Doğruer Kınık'ta yaşayan batı Trakya ile Balkan Göçmenleri konusunda TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bilgi verdi. toplantının sonunda TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a Kınık kilimi hediye eden Doğruer Meclis Başkanını Kınık'a davet etti.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer toplantıda yaptığı açıklamada 'Bu toplantıyı  düzenleyerek Balkan camiasını bir araya getiren hemşehrilerim Ömür Şanlı ve Ekrem Selimler'e teşekkür ediyorum'dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.