Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taş ocakları kamusal alana dönüştürülüyor

Taş ocakları kamusal alana dönüştürülüyor

Bayraklı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan ve atıl durumda olan dört taş ocağının dönüştürülüp halkın kullanımına sunulması için çalışmalarını başlattı. Taş ocakları düğün salonu, mesire alanları, otopark, amfi tiyatro salonu vatandaşların yararlanabileceği kamusla mekanlara dönüştürülecek.

  • Ege Postası
  • 29.01.2021 - 12:02

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Bayraklı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla attığı adımlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

İlçe sınırları içerisinde yer alan dört taş ocağının dönüştürülüp halkın kullanımına açılması planlanıyor.

Yapılan incelemeler sonucunda atıl durumda olan 4 taş ocağının düğün salonu, mesire alanları, otopark, amfi tiyatro salonu gibi sosyal hayata hizmet edecek şekilde dönüştürülmesi belediyenin ilgili komisyonlarından oy birliği ile geçti.

Komisyon raporlarının şubat ayı meclis toplantısında görüşülmesi planlanıyor.

Meclis gündeminde konuya ilişkin gündem maddesinde şu ifadeler yer aldı; “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan 4 adet taş ocağının ilgili komisyonlarca incelenip, buraların düğün salonu, mesire alanları, otopark, amfi tiyatro salonları vs. gibi halkın yararlanacağı bir alan olarak değerlendirilmesine ilişkin İmar, Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afetler Komisyonları (oy birliği) ortak raporu”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.