Dolar 32,5965
%0.38
Euro 34,8334
%0.29
Altın 2.497,620
%0.53
Bist-100 9.465,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tam Bana Göre Festivali'nde Kınık standı göz doldurdu

Tam Bana Göre Festivali'nde Kınık standı göz doldurdu

Kınık Belediyesi, Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen Tam Bana Göre Festivali’nde yerini aldı.

  • Ege Postası
  • 22.11.2021 - 10:43

Kınık Belediyesi, Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen Tam Bana Göre Festivali’nde açtığı stantta, gençlerle olan projelerini ve Kınık yöresel lezzetlerini sergiledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Başkent Millet Bahçesi'nde açılışı gerçekleşen, Tam Bana Göre Festivali'nde, Gençlere yönelik spor, bilim, kültür ve sanat, etkinlikleriyle Kınık Belediyesi de yer aldı. Kınık Belediyesi etkinliklerini sunarken, Kınık yöresel lezzetlerini tanıtarak ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşattı. 


 
Festivale katılım sağlayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Öncelikle Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye, İzmir Milletvekilimiz, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı’ya, Genel Merkez Yerel Yönetimler Gençlik Modellemeleri Ege Bölge Koordinatörü Nuh Dursun Ozan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlere yönelik spor, bilim, kültür ve sanat etkinlikleriyle gençlerimizle buluşuyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Gençlerimizle sık sık bir araya geliyor, gençlerin istek ve taleplerine göre fikir ve projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Geleceğimiz olan yavrularımız için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.