Dolar 32,5274
%0.25
Euro 34,7512
%0.09
Altın 2.489,350
%1.1
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tahir Şahin'den 'Seyrek Villakent' açıklaması: Menemen'in malları satılamaz

Tahir Şahin'den 'Seyrek Villakent' açıklaması: Menemen'in malları satılamaz

Menemen Belediyesi eski Başkanı, Memleket Partili Tahir Şahin, Menemen Belediyesi’ne ait yaklaşık 1 Milyon 600 Bin metrekarelik parselin satışı için belediye başkan vekiline kapsamlı yetki devri verilmesine ilişkin mahkemenin verdiği yürütme durdurma kararını değerlendirdi. Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ''Temennim bugün yürütmeyi durdurma kararı veren mahkeme davanın sonunda kesin olarak satılamaz kararı verir böylece Menemen’in malları satılmaz'' ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 25.12.2021 - 13:58

EGEPOSTASI - Menemen'de Seyrek Villakent Mahallesi'nde belediyeye ait olan yaklaşık 1 Milyon 600 Bin metrekarelik parselin satışı için belediye başkan vekiline verilen yetkisi için mahkemenin verdiği yürütme durdurma kararının ardından bir açıklama da Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin'den geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mahkemenin verdiği kararla ilgili hukukun üstünlüğü' vurgusunu yapan Memleket Partili Şahin ''Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın Seyrek Mahallesi’nde bulunan iki bin dönüme yakın aynı zamanda iki katrilyon değerindeki arazinin satış yetkisini almış olduğu günden bugüne kadar üyesi bulunduğum Memleket Partisi Menemen İlçe Başkanlığı’nın başlatmış olduğu imza kampanyası ile birlikte dağıttığımız 5000 el ilanından sonra İzmir Bölge İdare Mahkemesi’ne açmış olduğum davada mahkeme lehimize karar vererek yürütmeyi durdurma kararı vermiştir. Her zaman her yerde söylediğim gibi hukukun üstünlüğüne hep inandım, inanmaya da devam edeceğim. Temennim bugün yürütmeyi durdurma kararı veren mahkeme davanın sonunda kesin olarak satılamaz kararı verir böylece Menemen’in malları satılmaz. Bu kararın tüm Menemen’e ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerken; emeği geçen herkese çokkk teşekkürler ediyorum. Başka Menemen yok Menemen hepimizin'' ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.