Dolar 32,4648
%-0.07
Euro 34,8205
%-0.43
Altın 2.451,850
%0.64
Bist-100 9.893,00
%1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den Soyer'e çok sert AFAD tepkisi: Çağrılmadım dediği toplantıda...

Sürekli'den Soyer'e çok sert AFAD tepkisi: Çağrılmadım dediği toplantıda...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Tunç Soyer’in ulusal bir günlük gazeteye yaptığı açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Sürekli "Sayın Soyer; çağrılmadım dediği ilk AFAD toplantısına bizzat katılarak. İzmir Valimiz Sayın Köşger’in yanında oturmuştur" dedi.

  • Ege Postası
  • 18.08.2021 - 15:13

EGEPOSTASI - İzmir Soyer’in İzmir depremi sonrası AFAD’ın bölgedeki faaliyetleriyle ilgili yaptığı açıklamaların ve verilen bilgilerin asılsız olduğunu belirten AK Partili Süreklinin açıklamaları şöyle:

“CHP’li Büyükşehir Başkanı Soyer, İzmir depremi çalışmalarını anlatırken; devlet kurumlarının çalışmalarına gerçek dışı atıflarda bulunmuştur!  AFAD toplantılarına geç çağrıldığını, çadırların bir gün sonra kurulduğunu öne sürmüş ki bunların hiçbiri doğru değildir!

AFAD; 4 saat 14 dakika sonra alana ilk çadırı kuran kurumdur Sayın Soyer; çağrılmadım dediği ilk AFAD toplantısına bizzat katılarak. İzmir Valimiz Sayın Köşger’in yanında oturmuştur. Aynı günün haber fotoğraflarına bakıldığında, verdiği bu bilginin de asılsız olduğu görülecektir!

AFAD ve tüm kurumlarımızın seferber olup, başarıyla yürüttüğü deprem çalışmalarına yönelik bu tür açıklamalar; yakalanan İzmir birlikteliğine ve verilen emeğe gölge düşürmekten öteye geçmeyecektir! Belge ve bilgiyle sabit olan gerçekleri yok saymanın da kimseye faydası yoktur.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.