Dolar 32,3199
%0.21
Euro 35,0680
%-0.15
Altın 2.309,690
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sporculardan Başkan Vekili Özkan’a ziyaret

Sporculardan Başkan Vekili Özkan’a ziyaret

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, İstanbul’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Balkan Şampiyonasında ikincilik elde eden ekibi makamında ağırladı. Özkan, “Menderes Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.11.2022 - 09:59

İstanbul’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Balkan Şampiyonası “Çiftler 12-14 Yaş Kategorisi”nde Zeynep İyitürk ve Deniz Öztürk, 3 ülkeden yarışmacının katıldığı şampiyonadan ikincilikle döndü.

Galibiyet sonrası Deniz Öztürk’ü ve Milli Takım Antrenörü Ayşıl Karasu’yu makamında ağırlayan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, sporcuların elde ettikleri başarılardan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

“İstanbul’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Balkan Şampiyonası “Çiftler 12-14 Yaş Kategorisi”nde ikincilik elde ederek bizlere büyük mutluluk yaşatan sporcumuz Deniz Öztürk’ü ve Milli Takım Antrenörü Ayşıl Karasu’yu makamımızda ağırladık. Sporcularımızı ve antrenörümüzü elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum.”

Menderes Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini de belirten Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sporcularımızın özverili ve başarılı çalışmalarıyla Menderes’imizin adını spor alanında da ulusal ve uluslararası alanda duyurmaya devam ediyoruz. Bizler de Menderes Belediyesi olarak ilçemizin adını her alanda olduğu gibi spor alanında da başarılı bir şekilde duyurmaya ve sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.