Dolar 32,5225
%-0.05
Euro 34,9729
%0.41
Altın 2.435,830
%0.52
Bist-100 9.775,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'e 2 yeni danışman

Soyer'e 2 yeni danışman

TMMOB eski İKK Sekreteri Makine Mühendisi Melih Yalçın ve Ruhisu Can Al, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in danışmanı olarak görevlendirildi.

  • Ege Postası
  • 06.05.2022 - 12:10

EGEPOSTASI – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in danışman kadrosuna iki yeni isim eklendi.

TMMOB ESKİ İKK SEKRETERİ DANIŞMAN OLDU

Başkan Soyer’in danışmanlığına getirilen isimlerden birisi TMMOB eski İzmir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Melih Yalçın oldu.

Konuya ilişkin Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi Gündemi’nde yer alan maddede şu ifadelere yer verildi:

“5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununun 20. maddesi doğrultusunda, Yıldız Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu Melih YALÇIN (Teknik Hizmet ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler)  Danışman olarak görevlendirildiğinden, adı geçene ödenecek brüt ücretin her türlü ödemeler dâhil Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterine ödenen brüt aylık miktarının %75’ini geçmemek şartı ile ödenecek ücrete esas olmak üzere verilecek oranın Meclisimizce belirlenmesi hususunun görüşülmesi.”

ESKİ DANIŞMAN GERİ DÖNDÜ

Yalçın’ın yanı sıra Ruhisu Can Al da danışman olarak atandı. Al, daha önce de 2019-2021 yılları arasında Soyer’in danışmanlığını yapmıştı.

Söz konusu görevlendirmeye ilişkin meclis gündeminde yer alan maddede “5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununun 20. maddesi doğrultusunda, Ankara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu Ruhisu Can AL Danışman olarak görevlendirildiğinden, adı geçene ödenecek brüt ücretin her türlü ödemeler dâhil Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterine ödenen brüt aylık miktarının %75’ini geçmemek şartı ile ödenecek ücrete esas olmak üzere verilecek oranın Meclisimizce belirlenmesi hususunun görüşülmesi” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.