Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’den ilçe belediye başkanları için değerlendirme: Karneyi kendime saklıyorum

Soyer’den ilçe belediye başkanları için değerlendirme: Karneyi kendime saklıyorum

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, uzun bir aranın ardından CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. İlçe belediye başkanlarının Soyer’e 3 yıllık performanslarına ilişkin sunum yaptıkları toplantıda ayrıca sorun ve talepler de gündeme geldi. Başkanların 3 yıllık performansını değerlendiren Soyer, “Güzeller. Karneyi kendime saklıyorum. Özet olarak hepsinin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.05.2022 - 13:21

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, uzun bir aranın ardından CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Ankara’daki programı nedeniyle yalnızca Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in katılamadığı toplantıya tüm CHP’li ilçe belediye başkanları katıldı.

Fuar İzmir’de sabah 8.30’da kahvaltıyla başlayan program yaklaşık 4 saat sürdü.

İlçe belediye başkanlarının 3 yıllık performanslarına ilişkin Başkan Soyer’e 10'ar dakikalık sunum yaptığı toplantıda, ilçe belediye başkanları yaşadıkları sorun ve talepleri iletti. Toplantıda ayrıca, ilçe belediyelerinin Büyükşehir ile ortak olarak hayata geçirileceği projeler de masaya yatırıldı.

Toplantıda başkanların Soyer'den özellikle asfalt konusunda talepleri olduğu öğrenilirken, buna karşılık Soyer'in ise üç ayda ilçelerin asfalt sorununu çözeceklerini söylediğiifade edildi.

“HER İLÇENİN KENDİNE ÖZGÜ SORUNLARI VAR”

Toplantının ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Soyer, “3 yılın değerlendirmesini yaptı başkanlarımız tek tek. Hem de önümüzdeki 2 yılda neler yapılacak, son 2 yıla nasıl hazırlanacağız, işbirliklerimiz hangi alanlarda olacak gibi konuları değerlendirdik. Çok verimli bir toplantıydı. Kendi özelinde beklentileri ve projeleri var belediye başkanlarımızın. Ortak olan sorunlar; asfalt, sati kaplama, üretim yolları gibi konular. Ama onun dışında her ilçenin kendine özgü proje ve talepleri var. Hepsini ayrı ayrı değerleniyoruz” dedi.

“HEPSİNDEN MEMNUNUM”

İlçe belediye başkanlarının 3 yıllık performanslarına ilişkin de olumlu değerlendirmede bulunan Soyer, “Güzeller. Karneyi kendime saklıyorum. Özet olarak hepsinin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. İzmir’in 3 seneyi nasıl yaşadığın hepimiz biliyoruz. Ama buna rağmen canla, başka çalıştıklarını görüyorum. Herkes, elinden gelenin en iyisini ve en verimlisini yapmayı çalışıyor. Hepsinden memnunum” diye konuştu.

“BİZİM MÜDAHİL OLDUĞUMUZ BİR ŞEY DEĞİL”

İzmir’de trafik sorunun en yoğun yaşandığı alanlardan olan Mithatpaşa Caddesi’nin tek yönlü olmasına ilişkin eleştirilere de yanıt veren Soyer, “Bu bizim insiyatifimiz değil. Bu valiliğin ve emniyet müdürlüğünün takdirinde olan bir şey. Bizim müdahil olduğumuz bir şey değil” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.