Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’den CHP’nin eski yöneticilerine 3 yıl sunumu: Sırada eski belediye başkanları var

Soyer’den CHP’nin eski yöneticilerine 3 yıl sunumu: Sırada eski belediye başkanları var

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’nin eski yöneticilerine İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yılda hayata geçirdiği projeleri ve kentte yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı. Toplantı sonrasında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sunumların ardından geri dönüşlerin olumlu olduğunu belirtirken katılımcı yönetimlerde farklı seslerin faydalı olduğunu söyledi. Toplantıların devam edeceğini belirten Başkan Soyer, “Bir sonraki adımımızda eski belediye başkanlarımız ve eski büyükşehir meclis üyelerimiz var. Onlarla toplanacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.05.2022 - 18:22

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Geçtiğimiz aylarda CHP İzmir örgütüne ve 6 muhalefet partisi İzmir temsilcilerine 3 yıl sunumu yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün CHP’nin eski yöneticilerine 3 yılda hayata geçirilen projeler ve bundan sonraki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projelere ilişkin sunum yaptı.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndek gerçekleştirilen ve yaklaşık 4 saat süren toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP PM üyesi Rıfat Nalbantoğlu Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, CHP ilçe başkanları, Büyükşehir Belediyesi’nin bürokratları katıldı.

“GERİ DÖNÜŞLER ÇOK POZİTİF OLDU”

Toplantı sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Başkan Soyer, geri dönüşlerin olumlu olduğunu belirtti ve “Hafızayı canlı tutmadan bir gelecek inşa etmek mümkün değil. Biz o hafızayı tazelemeye gayret ettik. Gerçekten çok emek vermiş, bedel ödemiş ve çok çalışmış arkadaşlarımız var. Onların emeğine, deneyim ve birikimlerine ihtiyacımız var. O nedenle çok değerli bir buluşma olduğunu düşünüyorum. Hepsinin katılması nedeniyle çok memnunum. Biz 5 başlıkta sunum gerçekleştirdik. Tarım, Fen İşleri, kentsel dönüşüm, İZSU ve sosyal hizmetler. Geri dönüşler çok pozitif oldu” dedi.

“FARKLI SESLERİ DUYDUĞUNUZ ZAMAN…”

Yapılan toplantıların katılımcı yönetim anlayışı için büyük önem taşıdığını vurgulayan Soyer, “Hiç kuşkusuz ama aslında bizim işimizi kolaylaştırıyor. Çünkü o farklı sesleri duyduğunuz zaman hem yanlış bir şey yapma ihtimalini aşağıya çekmiş oluyorsunuz hem herkesin hikâyenin bir parçası olma duygusunu büyütüyorsunuz demektir. Dolayısıyla daha fazla enerji ve katkı vermelerini sağlıyorsunuz. Kısacası başta zor gözüküyor olabilir ama faydaları çok daha büyük” diye konuştu. 

Toplantıların devam edeceğini belirten Soyer, “Bir sonraki adımımızda eski belediye başkanlarımız ve eski büyükşehir meclis üyelerimiz var. Onlarla toplanacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.