Dolar 32,3473
%0.09
Euro 35,1165
%0.15
Altın 2.332,310
%0.51
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer ve Yücel’den 40 dakikalık kritik görüşme: Torbalı’daki yol haritası belirlendi

Soyer ve Yücel’den 40 dakikalık kritik görüşme: Torbalı’daki yol haritası belirlendi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vefat eden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yerine kimin belediye başkan adayı olarak gösterileceği konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere bugün bir araya geldi. İkili, adaylık için adı geçen isimleri masaya yatırdı. İkili, sürecin kısıtlı olmasından dolayı yarın bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 21.04.2021 - 14:26

EGEPOSTASI- Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, geçtiğimiz akşam tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde solunum rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Uygur’un vefatının ardından Belediye Kanunun 45. maddesine göre, belediye meclisinin yeni belediye başkanını seçmek için toplanması gerekiyor. 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in davetiyle meclis,  27 Nisan Salı günü olağanüstü toplanacak.

Uygur’un vefatıyla birlikte, CHP İzmir’de yeni belediye başkan adayı için izlenecek yol ve başkanlığa kimin aday olacağı konuşulmaya başlandı.
 
YÜCEL VE SOYER BİR ARAYA GELDİ

Torbalı’daki aday belirleme sürecini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in birlikte yönetecek.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve  Başkan Soyer, bugün aday olacak ismin belirlenmesindeki ilk görüşmeyi gerçekleştirdi ve izlenecek yol haritasını masaya yatırdı.

Yaklaşık 40 dakika süren görüşmede, Tobalı Belediye Meclisindeki 18 CHP’li üyeyle tek tek görüşmeler yapılacağı ve adayın yapılacak görüşmeler sonucunda belirlenmesine karar verildiği öğrenildi. 

Öte yandan; ikilinin, sürecin kısıtlı olması nedeniyle yarın bir kez daha bir araya geleceği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.