Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den birlik ve beraberlik mesajı: Her şeye rağmen...

Soyer'den birlik ve beraberlik mesajı: Her şeye rağmen...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkanın Günlüğü paylaşımında bugün birlik ve beraberlik mesajı verdi. Soyer, "Bu bayramı evimizde geçireceğiz, maalesef kapı zillerimizi komşu çocukları çalmayacak.Ama ben her şeye rağmen 82 milyon yurttaşımızla birlik ve beraberlik içinde, bu zorlu süreci atlatıp güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum." dedi.

  • Ege Postası
  • 23.05.2020 - 09:34

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, küresel Koronavirüs salgını sonrası başlattığı ‘Başkanın Günlüğü’ dizisindeki paylaşımında bugün bayram öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Soyer, Başkanın Günlüğü'ne şunları yazdı;

"Günaydın sevgili İzmirliler...

Bugün "11 ayın sultanı" Ramazan'ın son günü. Tatlı bayram telaşının sokaklarda değil evlerde yaşandığı Arife günündeyiz. Bu bayramı evimizde geçireceğiz, maalesef kapı zillerimizi komşu çocukları çalmayacak. 

Ama ben her şeye rağmen 82 milyon yurttaşımızla birlik ve beraberlik içinde, bu zorlu süreci atlatıp güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum.

O yüzden asla umutsuz ve karamsar olmayın.

Dün belediye birimlerinin neredeyse tamamını gezip çalışanlarımızın bayramını kutladım. Geçtiğimiz iki ayda herkes evleirne çekilirken, onlar mezarlıklar, sosyal yardım ve projeler, tarımsal hizmetler, hastanemiz, zabıta, itfaiye, çevre sağlığı, su, kanal, arıtma tesisleri, parklar, yol, ulaşım hizmetlerinin sahada ofiste fedakarca sürdürdü. 

Öğleden sonra İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu ile çevrimiçi bir toplantı yaptık. Korona sürecinin İzmir ekonomisine etkilerini masaya yatırıp, çözüm yollarını konuştuk. Kurul üyelerinin tamamına yakının belediyemizin dayanışma kampanyasının altını çizip desteğini açıklamasından son derece mutlu oldum. 

Hoşça kalın sevgili İzmirliler..."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.