Dolar 32,3682
%0.16
Euro 34,9474
%-0.34
Altın 2.325,340
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer, Cumhur İttifakı belediye başkanlarıyla görüştü

Soyer, Cumhur İttifakı belediye başkanlarıyla görüştü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün Cumhur İttifakı’nın belediye başkanlarıyla Balçova’da bir araya geldi. Görüşme tek tek gerçekleşirken, belediyelerdeki genel işleyiş hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu ve başkanların taleplerinin dinlendiği ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 08.07.2021 - 11:00

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, normalleşmenin başlamasının ardından yüz yüze toplantılarına devam ediyor.

Yaklaşık iki hafta önce CHP'li belediye başkanlarıyla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bugün de Cumhur İttifakı üyesi belediye başkanlarıyla buluştu.

Soyer'in görüşme davetine Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ve Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan katıldı.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ın Ankara programı nedeniyle toplantıya katılmadığı belirtilirken, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın da gelmediği öğrenildi.

Başkan Soyer’in belediye başkanlarıyla tek tek 15 dakikalık sürelerde görüştüğü ve ilçelerinin sorunlarını konuştuğu ifade edilirken, yapılacak iş ve işlemlerle alakalı yol haritasının belirlendiği öğrenildi.

Toplantı sonrası Soyer’in başkanlarla yemek yediği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.