Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7899
%0.17
Altın 2.509,200
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Siyasette özlenen tablo: CHP’li ve AK Partili başkanlar buluştu

Siyasette özlenen tablo: CHP’li ve AK Partili başkanlar buluştu

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve CHP Dikili İlçe Başkanı Hasan Altıparmak, AK Partili Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’yla bir araya geldi. Koştu’nun makamında gerçekleşen görüşmede iki komşu ilçenin ortak sorunları masaya yatırıldı.

  • Ege Postası
  • 05.07.2022 - 17:00

EGEPOSTASI – Türk siyasetinde iktidar ve muhalefetin sert tartışmalarının gündemden düşmediği ve gerilimin had safhada olduğu bir dönemde, İzmir’in komşu ilçeleri Dikili ve Bergama’nın belediye başkanları örnek bir davranışa imza attı.

CHP’li Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ile CHP Dikili İlçe Başkanı Hasan Altıparmak, AK Partili Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’yu makamında ziyaret etti.

Oldukça dostane bir havada geçen görüşmede iki ilçenin ortak sorunlarının görüşüldüğü ve tarafların birlikte yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. 

Başkan Koştu görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

“Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve Dikili CHP İlçe Başkanı Hasan Altıparmak’ı belediyemizde ağırlayıp, istişarelerde bulduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.