Dolar 32,5391
%0
Euro 34,8826
%0.16
Altın 2.425,730
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serdar Aksoy'dan 'satış yetkisi' kararı sonrası açıklama: Menemen tarihine kara bir leke olarak geçmiştir

Serdar Aksoy'dan 'satış yetkisi' kararı sonrası açıklama: Menemen tarihine kara bir leke olarak geçmiştir

Menemen Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında, Seyrek Villakent Mahallesi’nde bulunan belediyenin 1 milyar 600 milyon TL değerindeki arazinin satış yetkisinin belediye başkan vekiline ve belediye encümenine verilmesi önergesi oy çokluğuyla kabul edildi. Tartışmalı karar sonrası açıklama yapan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, "satış kararı maalesef Menemen tarihine kara bir leke olarak geçmiştir" derken, "Bu kararı Menemen Belediye Başkanı olarak mahkemeye götüreceğimi tüm kamuoyuna bildiririm" dedi.

  • Ege Postası
  • 02.10.2021 - 12:57

EGEPOSTASI- Mülkiyeti belediyeye ait olan 1 milyon 600 bin metrekarelik Seyrek Villakent Mahallesi’ndeki parsellerin kat karşılığı satışı, takası, yap-işlet-devret modeli hasılat paylaşımlı kat karşılığı verilmesi, inşaat sözleşmesi yapılması için belediye başkan vekiline ve belediye encümenine yetki verilmesi önergesi Menemen Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında oy çokluğuyla kabul edildi.

Hakkında yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, dün belediye meclisinde kabul edilen satış yetkisi kararı sonrası sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı.

Aksoy, kararı kara bir leke olarak nitelendirirken şu ifadeleri kullandı;

"Değerli Hemşerilerim; Menemen Belediye Meclisinde; Seyrek arazileri ile ilgili 1.600.000m2 lik alanın satış kararı maalesef Menemen tarihine KARA BİR LEKE olarak geçmiştir.Menemen; bu kararı alanları hiç bir zaman affetmeyecek. Menemen’in çakıl taşını satmadım ve satmayacağım. Millet iradesinin, Menemen Halkının iradesinin yok sayılması mümkün değildir. Halkın iradesi esastır. Bu kararı Menemen Belediye Başkanı olarak mahkemeye götüreceğimi tüm kamuoyuna bildiririm. GİDERAYAK, alelacele alınmış bu karar vicdan sahibi her vatandaşımız için yok hükmündedir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.