Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu'dan Kavacıklı ressam Düzgünkaya'ya ziyaret

Selvitopu'dan Kavacıklı ressam Düzgünkaya'ya ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçeye bağlı Kavacık köyünde yaşayan ve engeline rağmen hayata sıkı sıkı tutunan Kavacıklı Ressam Meryem Düzgünkaya'yı evinde ziyaret etti. Resim sevgisi ve azmiyle herkese örnek olan Düzgünkaya'ya çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Selvitopu, kendisine günün anısına şal armağan etti.

  • Ege Postası
  • 21.05.2022 - 09:44

Düzgünkaya'nın atölyesini gezen ve yaptığı doğa ağırlıklı resimleri inceleyen Başkan Selvitopu, “Eserlerinizin hepsi ayrı ayrı çok güzel ve anlamlı. Kavacık'ı, doğasını ve insanlarını çok iyi anlatıyor. Ellerinize, emeğinize sağlık. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da sizi desteklemeye devam edeceğiz. Yakında, İzmir'in en büyük kültür sanat tesislerinden biri olacak Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'ni hizmete açıyoruz. Umarız bu eserleri orada İzmirlilerle buluştururuz. Konukseverliğiniz ve sıcak ilginiz için teşekkür ederim” dedi.

Düzgünkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Selvitopu'na yaptığı resimlerden birini armağan etti. Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi'nin her zaman yanında olduğunu vurgulayan Düzgünkaya, “Çalışmalarınız, varlığınız bize güç veriyor” dedi.

Ziyarette, Başkan Yardımcısı Murat Baran Uygun'la, Meydan Düzenleme Projesi için Kavacık'ta bulunan ilgili müdürler ve Kavacık Muhtarı Erkut Yeşilbayır da yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.