Dolar 32,3687
%0.16
Euro 34,9655
%-0.28
Altın 2.325,510
%0.22
Bist-100 9,13
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk’ta Kütüphane Haftası dolu dolu geçti

Selçuk’ta Kütüphane Haftası dolu dolu geçti

58. Kütüphane Haftası sebebiyle “Kütüphanede Etkinlik Var” sloganı ile Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler kitapların renkli dünyasında keyifli bir yolculuğa çıktı.

  • Ege Postası
  • 06.04.2022 - 10:10

58. Kütüphane Haftası etkinlikleri arasında atölyeler yer aldı. Öğrenciler belirli yaş gruplarına göre Sosyal Bilgiler Öğretmeni Baykal Deniz’in katılımıyla düzenlenen Felsefe Atölyesi’ne ve Yaratıcı Drama Eğitmeni Zuhal Tankaş’ın katılımıyla düzenlenen Masal Atölyesi’ne katıldı.

Kütüphane Haftası’nda müzikal etkinlikler de yer aldı. Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde müzik eğitmenlerinden Bahadır Varvar’ın öğrencileri Kütüphane Haftası’na özel bir konser verdiler. Merkezin eğitmenlerinden Kerim Akgüneş’in öğrencileri ise ritim performansları ile beğeni topladı. Ayrıca Kütüphane Haftası boyunca Efes Selçuk’taki okul öncesi ve farklı düzeydeki okullardan öğrenciler kütüphaneyi ziyaret ederek, kitap rafları arasında bir yolculuğa çıktılar. 

KİTAP KURTLARINA ÖDÜL 

Öğrenci grupları ve ailelerinden oluşan günde ortalama 100 kişinin ders çalışmak, kitap okumak ve müzik kurslarına katılmak için geldiği Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde Kütüphane Haftası sebebiyle kütüphanede en çok kitap okuyan üyeler de ödüllendirildi. Vicdan Ertaş, Arda Doğan, Ayşenur Çelimli ve Gamze Görür’e Efes Selçuk’un kitap kurtları olarak kitap setleri hediye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.