Dolar 32,5596
%0.14
Euro 34,8740
%0.61
Altın 2.426,900
%-0.24
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk'ta 'Yeni Yıl Panayırı' açıldı

Selçuk'ta 'Yeni Yıl Panayırı' açıldı

Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde Yeni Yıl Panayırı açıldı. 2022’ye sayılı günler kala açılan Yeni Yıl Panayırı’nda çocuklar doyasıya eğleniyor, üreticiler el emeği ürünlerini tüketici ile buluşturuyor. İzmir’in en görkemli ve en eğlenceli panayırı 30 Aralık’a kadar ziyaretçilerini bekliyor.

  • Ege Postası
  • 26.12.2021 - 13:22

Efes Selçuk yeni yıl heyecanını panayır ile yaşıyor.  Efes Selçuk Belediye Bandosu Cumartesi Pazarı’nda dolaşarak panayır coşkusunu sokaklara taşıdı.

24 Aralık’ta ziyaretçilere kapılarını açan Yeni Yıl Panayırı’nda çocuklar eğlenirken, açılan stantlarda çoğunluğu kadın olan üreticiler gıda, takı, hediyelik eşya gibi el emeği ürünlerini satışa sunuyor. 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de Yeni Yıl Panayırı’nı ziyaret etti. Önce stantları gezen Başkan Ceritoğlu Sengel daha sonra çocuklarla atölyede yılbaşı süsü yaptı. 

Gün boyu oyuncaklarla, sihirbaz gösterisiyle eğlenen, atölyelerde yeteneklerini geliştiren çocuklar dilek ağacına dileklerini de astılar.  Akşam olduğunda ise çocuklar kadar büyükler de suni kar yağışı ve müzik eşliğinde eğlendiler. 

Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde kurulan Yeni Yıl Panayırı 30 Aralık’a kadar eğlenmek, keşfetmek isteyen büyük küçük herkesi bekliyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.