Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Seferihisar Büyükşehir'den hizmet alamıyor'

'Seferihisar Büyükşehir'den hizmet alamıyor'

AK Parti Seferihisar Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Başkan Ahmet Aydın, İzmir Büyükşehir ve Seferihisar Belediyelerini eleştirerek, "Seferihisar'a hizmet getirmek zorunda kalacaklar" dedi.

  • Ege Postası
  • 27.09.2021 - 09:27

AK Parti Seferihisar, Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Seferihisar Belediye Kültür Merkezi’nde Cumartesi günü saat 14.30’da başlayan toplantıya, AK Parti İzmir İl Başkan Danışmanı Hayrettin Uçak, Seferihisar Koordinatörü Ferhan Eroğlu, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Seferihisar Belediye Meclis Üyeleri Ümit Cingöz, İsmail Bazan, Serdal Yersel, AK Parti Seferihisar Kadın Kolları Başkanı Güler Boler, AK Parti Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Hakan Özdemir, Mahalle Başkanları, önceki dönemlerde çeşitli kademelerde görev almış AK Parti üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Şeremet, MHP Seferihisar Belediye Meclis Üyesi Ahmet Mirze, MHP İlçe Teşkilatı ve çok sayıda Seferihisarlı vatandaş katıldı.

Toplantı tarihi belli olduğu gün Seferihisar'daki Çağan Irmak Salonu'nun tahsisi için belediyeye başvuru yaptıklarını ancak salonun çatısının çökmüş olduğundan dolayı kendilerine tahsis edilmediğini söyleyen AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Aydın, "Salon neden tahsis edilmedi  diye araştırdığımda ise çatının çökmüş olduğunu, yaklaşık 1 senedir de yapılmadığını öğrendim. Bu arada Yazarlar Evi’nde de bir çatı çökme durumu yaşanmıştı. Yaklaşık 13 yılda Seferihisar’a topu topuna iki bina yaptılar onların da çatısı çöktü" diyerek belediyeyi eleştirdi.

"SEFERİHİSAR’A BÜYÜKŞEHİR DE HİZMET GETİRMEK ZORUNDA KALACAK"

“Seferihisar’a yolundan hastanesine, ne hizmet geliyorsa sizler ve bizler sayesinde geliyor" diyen Başkan Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:  "Bu salondaki insanların çabaları sonucunda bir gün İzmir Büyükşehir Belediyesi de Seferihisar’a hizmet getirmek zorunda kalacak. Tabii bu hizmet onları çapı ve vizyonu ile sınırlı olacak. AK Parti Seferihisar’da çok güçlü bir güç ve bu güç karşısında ne Seferihisar Belediyesi, ne de İzmir Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalamaz" ifadelerini kullandı. 

"AK PARTİ OLMAZSA SEFERİHİSAR YAŞANMAZ BİR YER OLUR"

İlçenin eksiklerinin hızla çözüme kavuşturulması için görüşmelere devam ettiklerini ifade eden Başkan Aydın, "Seferihisar’ın hizmete ihtiyacı var. Seferihisar büyüyen bir ilçe, her geçen gün büyüyor. Ancak Seferihisar hizmet alamazsa yaşanılamaz bir yer olur. AK Parti olmasa Seferihisar yaşanmaz bir yer olur! Şöyle bir son yıllara bakın Seferihisar’a tüm gelen hizmetler AK Parti Seferihisar Teşkilatı’nın çabaları ile geldi. Yaşanan tüm sorunlara bizler anında müdahale ettik. Sorunların çözümü noktasında müdahil olduk, çözüm önerilerimizi sunduk. Ankara’ya birilerini şikâyet etmek ya da ihale almak için gitmedik! Bunun içindir ki; her Ankara ziyaretimizden bir proje ile döndük. Şu açık ve net Seferihisar’a yatırım ve hizmet geliyorsa hükümet aracılığıyla geliyor. Seferihisar Belediyesi hizmet üretemiyor. Seferihisar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alamıyor" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.