Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu 12 branş ile devam ediyor

Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu 12 branş ile devam ediyor

Toplam 12 branş ile başlayan Yaz Spor Okulu’nun dersleri 5 Temmuz Pazartesi gününden itibaren büyük bir hızla devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 27.08.2021 - 12:02

Seferihisar’da yaşayan çocukların yaz tatillerini fiziksel aktiviteler ile eğlenerek ve öğrenerek geçirmelerini amaçlayan Yaz Spor Okulu, bini aşkın öğrencinin katılımıyla 2021 yazının sonuna yaklaştı. 

Seferihisar Belediyesi bünyesinde açılan Yaz Spor Okulu’nda alanlarında uzman  antrenör ve eğitmenler eşliğinde 4 -15 yaş arası öğrenciler için tenis, basketbol, bale, voleybol, futbol, cimnastik, yüzme, taekwondo, plaj futbolu, sörf, yelken ve kano branşlarında dersler sürdürülüyor.

“Deniz kenti Seferihisar’ımızda su sporlarından en az bir tanesi yapmayan çocuk kalmayacak”

Seferihisar Belediyesi Teos Yat Yelken Kulübü işbirliği Yaz Spor Okulu’na su sporları bünyesinde yelken ve kano branşlarını ekledi. 

Başkan Yetişkin “Deniz kenti Seferihisar’ımızda su sporlarından en az bir tanesi yapmayan çocuk kalmasın istedik. Tüm branşlarda alanlarında uzman  ve yetkin antrenörlerimizle çocuklarımızın sporla iç içe bir yaz geçirmeleri sağlıyoruz. Her sene farklı branşlar ekleyerek çocuklarımıza yeni dünyaların kapılarını açmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.​

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.