Dolar 32,3113
%0.19
Euro 35,0121
%-0.31
Altın 2.279,510
%0.09
Bist-100 8,97
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seferihisar Belediye işçileri bayram havasında

Seferihisar Belediye işçileri bayram havasında

Seferihisar Belediyesi’nde yüzler gülüyor. Geçtiğimiz aylarda tüm vergi borçlarını sıfırlayan belediye, personelin geçmişe yönelik maaşlarını da ödedi.

  • Ege Postası
  • 11.06.2021 - 15:55

Konu ile ilgili DİSK Ege Bölge Temsilcisi yapmış olduğu açıklama” uzun süren çalışmalar sonucu şube başkanımızın, yönetim kurulumuz ve temsilcilerimizin ve Seferihisar belediye başkanımızın yoğun çabalarıyla geçmişte biriken tüm işçi alacaklarına iki bayram arasına denk gelen zamanda ödemesi Seferihisar belediyesinde bulunan 350 üyemize bayram havası yaşatmıştır. Emekten yana bakış açısını değiştirmeyen ve yol arkadaşı olarak kabul ettiğimiz belediye başkanımıza sürece kattığı değerden dolayı teşekkür ederiz. Böylelikle Seferihisar belediyesinde hiçbir işçi alacağı kalmamış olup yeni toplu sözleşme sürecinde birliktelik korunarak daha güzel günlere yürüyeceğimizi ifade ediyor, herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

PERSONEL MUTLU

DİSK Genel-İş Sendikası İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Aydın Tekin ise Seferihisar Belediyesi’nin mali sıkıntılarını hatırlatarak “İsmail Başkanla sürekli iletişim halindeyiz. Geçen iki yıllık süreçte örneğine az rastlanır bir çalışmaya şahit olduk. Neticede bu zorlu sürecin başarıyla atlatılmasına çok sevindik. İsmail Başkan’a şeffaf belediyeciliği için teşekkürü borç biliriz. Ne zaman görüşsek bizi hep samimiyetle ve doğrulukla cevapladı. Bu zorlu süreçte hiçbir personeli ayırmadan, bırakmadan korudu. Hepimize hayırlı olsun, alkışlar İsmail başkana.” Dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.