Dolar 32,3306
%0.25
Euro 35,0565
%-0.19
Altın 2.284,980
%0.33
Bist-100 8,98
%1.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sandal’dan “Bakım Merkezi” müjdesi

Sandal’dan “Bakım Merkezi” müjdesi

Can dostların yaşam şartlarını iyileştirmek için çalışmalar yürüten Bayraklı Belediyesi, bir yıl içinde 4 bin 740 sokak hayvanına sağlık ve bakım hizmeti verdi. Başkan Serdar Sandal “Can dostlarımıza sahip çıkıyor ve yaşam haklarını koruyoruz. Yapımı süren Sokak Hayvanları Bakım ve Tedavi Merkezimiz tamamlandığında, hizmet kalitemizi daha da artıracağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.12.2021 - 10:37

Bayraklı Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik hizmetlerini 2021 yılında da ara vermeden sürdürdü. Yerinde ya da klinikte uygulanan tedavi, aşılama, bakım ve kısırlaştırma işlemleriyle can dostların sağlığı koruma altına alındı. Pandemi, deprem, sel gibi afetlere rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, son bir yılda, vatandaşlardan gelen 2 bin 818 talebi değerlendirdi ve bakıma muhtaç 4 bin 740 sokak hayvanı tedavi edildi. Bu süreçte 719 kuduz aşısı yapılırken, 803 sahipsiz hayvan kısırlaştırıldı.

36 can dost ise sahiplendirilerek sıcak yuvaya kavuşturuldu. Sokağa çıkma kısıtlamalarında da sokak hayvanlarını unutmayan ekipler, ilçenin birçok noktasına su ve mama bıraktı, onlarca yeni yuva yapıldı.

BAKIM VE TEDAVİ MERKEZİ MÜJDESİ!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bayraklı’da sokak hayvanlarımızı sahipsiz bırakmıyoruz. Her alanda olduğu gibi, sağlıkta da eksiksiz bakım ve tedavi hizmeti sunuyoruz. Mansuroğlu Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğümüz “Sokak Hayvanları Bakım ve Tedavi Merkezimizi” de tamamlayıp hizmete açtığımızda, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını daha da iyileştireceğiz. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlılık göstermelerini ve sokak hayvanlarına sahip çıkmalarını diliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.