Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şahin ve yönetiminden Başkan Sandal'a ziyaret: Birlik mesajı

Şahin ve yönetiminden Başkan Sandal'a ziyaret: Birlik mesajı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP MYK tarafından Bayraklı İlçe Başkanlığı'na atanan Necati Şahin başkanlığındaki geçici yönetimi makamında ağırladı. Sandal görüşmenin ardından yaptığı açıklamada ''İktidara yürüdüğümüz bu süreçte, birlik ve dayanışma içinde, tüm Bayraklı’yı kucaklayarak hizmet üretmeye devam edeceğiz'' dedi.

  • Ege Postası
  • 20.12.2021 - 16:57

EGEPOSTASI - CHP Bayraklı’da 10 ilçe yöneticisinin istifa etmesinin ardından yönetimi düşen Pınar Susmuş’un yerine, geçtiğimiz hafta MYK tarafından İlçe Başkanı olarak Necati Şahin atanmıştı. Şahin'in başkanlık edeceği geçici yönetim ise Faik Coşkuner, Fatma Akçam, Recep Kazan ve Yusuf Kara'dan oluşmuştu.

Şahin ve yönetimi, atandıktan sonra Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'la ilk kez bir araya geldi. Başkan Sandal, makamında konuk ettiği Şahin ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Sandal, görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

''CHP Bayraklı İlçe Başkanımız Necati Şahin ve yönetim kurulu üyelerini ağırladık. İktidara yürüdüğümüz bu süreçte, birlik ve dayanışma içinde, tüm Bayraklı’yı kucaklayarak hizmet üretmeye devam edeceğiz. 

İlçemize ve örgütümüze hayırlı olmasını diliyorum''

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.