Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ovacık Masal Evi hizmete açılıyor!

Ovacık Masal Evi hizmete açılıyor!

Göreve geldiği günden bu yana verdiği sözleri tek tek gerçekleştiren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, çocukların sosyal gelişimleri için uygun koşulları sağlamak, annelerin ekonomik hayata katılımını sağlayacak mesleki eğitimler vermek için kurulan okul öncesi eğitim ve bakım merkezlerinden ikincisini Ovacık’ta hayata geçiriyor.

  • Ege Postası
  • 11.06.2022 - 12:57

Sosyal belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdiği projelere her gün bir yenisini daha ekleyen Başkan Oran, Çeşme Belediyesi bünyesindeki ikinci Masal Evi’ni 13 Haziran saat 11.00’de Ovacık Mahallesi 7000 sokakta hizmete açıyor. Çeşmeli kadınların ekonomik hayata katılması amacıyla faaliyete açılan Masal Evi’nde çocuklar da eğitim alacak.

“Hem eğitim, hem istihdam”

Çeşme’nin her yerine yayılması planan “Masal Evi” hakkında konuşan ve açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Oran, “Sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak ‘Masal Ev’lerimizin ikincisini hayata geçiriyoruz. Çocuklar sosyal etkinliklerden faydalanırken, annelerimiz de aile ekonomisine katkı sağlayacak eğitimler alacaklar. Böylece Masal Evler’i hem eğitim hem de istihdama katkı işlevi görecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.