Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’nin Nar Çiçekleri mezun oldu!

Narlıdere’nin Nar Çiçekleri mezun oldu!

Narlıdere Belediyesi’nin bünyesinde faaliyet gösteren Nar Çiçekleri Anaokulu mezunlarını verdi. Narlı, Yaşar Kemal ve Çatalkaya şubelerinde eğitim gören 68 çocuk ilk kez kep atma heyecanı yaşadı. Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Mezuniyet Gecesi’nde öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde çeşitli gösteriler yaptı. Gecenin sonunda minikler, diplomalarını aldı. Narlıdere Belediye Başkanı İsmail Ay, “Nar Çiçekleri Anaokulu, Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’in hayaliydi. Göreve başladığı 2019 yılından bu yana geçen sürede 3 tane anaokulunu ilçemize kazandırdık. Toplam 186 çocuğumuzun öğrenim gördüğü Nar Çiçekleri Anaokulu’ndaki 68 evladımız bugün mezun oluyor. Çocuklarımızın yolları açık olsun” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.06.2022 - 14:06

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in seçim vaatlerinin başında yer alan 5 yılda 5 anaokulu projesi meyvelerini veriyor. Başkan Ali Engin’in 2019 yılında göreve gelmesiyle birlikte Nar Çiçekleri Anaokulları projesi hayata geçirildi. Geride kalan 3 yıllık süreçte Narlıdere’ye kazandırılan Narlı, Yaşar Kemal ve Çatalkaya şubelerinde toplam 186 çocuk, uzman kadrosu ile eğitim görmeye başladı.

Başkan Engin’in hayali olarak yola çıkan Nar Çiçekleri Anaokulu, okul öncesi eğitiminin tamamını verdiği öğrencilerini ilk kez mezun etti. 68 minik, anaokulundan mezun oldu. Nar Çiçekleri için Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) mezuniyet töreni düzenlendi. Geceye, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ay ve Çağrı Sofu, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, CHP Narlıdere Kadın Kolları Başkanı Ömür Oral Gürokur, Narlıdere Belediye Meclis Üyeleri Halil Sürücü ve Esengül Kaleli, Narbel A.Ş. Genel Müdürü Cem Yüceışık ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gecede mezun olan öğrenciler, drama gösterileri sundu. Barkovizyon gösteri ile devam eden gecede minikler, jimnastik gösterisi yaptı.

KEPLER HAVAYA ATILDI

Sahneye cübbelerini giyip, keplerini takarak gelen minikler, diplomalarını aldı. Gecenin finalinde ise minikler, keplerini havaya atarak, mezun oldu. Gecede konuşan Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, “CHP’li Narlıdere Belediye Başkanımız Sn. Ali Engin’in ilk seçildiği günden bu zamana kadar hep idealleri vardı. Çocuklarımız için anaokulu, kadınlar için kooperatif kurmak için elinden geleni yaptı ve bunda da başarılı oldu. Kadınlarımız, çalışırken çocuklarını düşünmesin, gözleri arkada kalmasın diye anaokulları olsun istedi. Atatürk ilkelerine bağlı cumhuriyetçi çocuklar, olsun istedik. 3 yılda ilçemizde 3 anaokulu açtık. Burada öğrenim gören 186 çocuğumuz var. Bugün burada 68 çocuğumuz mezun oluyor.  Çocuklarımızın, orman gibi bir araya gelerek hoşgörü sevgi ve birlikte hareket ederek bize sundukları gösteriler mükemmeldi. Çocuklarınıza ödül verecekseniz, onlarla bir yetişkin gibi oturun ve muhabbet edin. Hem çocuklarımızı hem de ailelerimizi tebrik ediyorum. Çocuklarımızın yolları açık olsun” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.