Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de Hüseyin Serbeş Parkı açıldı!

Narlıdere’de Hüseyin Serbeş Parkı açıldı!

Narlıdere Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü yeşillendirme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Çamtepe Mahallesi’nde 9 dönümlük alan içinde oluşturulan ve merhum muhtar Hüseyin Serbeş’in adını taşıyan park törenle açıldı. Başkan Ali Engin “Narlıdere’nin merkezinde oluşturduğumuz bu park, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.12.2020 - 11:57

İlçe merkezindeki yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşlara yeni sosyal yaşam alanları kazandırmak için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, Çamtepe Mahallesi’nde, toplam 9 dönümlük alanda sürdürülen sağlıklaştırma projesini tamamladı. Demokrasi Meydanı- Barış Sokak ve Pazaryeri üçgeninde oluşturulan ve modern heykel çalışmaları ile süslenen parka, Çamtepe’nin merhum muhtarı Hüseyin Serbeş’in adı verildi. İlçeyi baştan sona saran Bisiklet ve Yaya Yolu ile entegre edilen park, -sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen- törenle hizmete açıldı. Törene Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in yanı sıra, Serbeş Ailesi’nin üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, ve muhtarlar katıldı. Park için hazırlanan tabela, katılımcılarla birlikte açıldı, park gezildi. Tören sırasında Serbeş için lokma da döküldü.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin“Yeşil doku, modern heykeller ve yürüyüş yolu entegrasyonuyla Narlıderemiz için yeni bir çekim merkezi yarattık. Narlıdere’nin merkezinde oluşturduğumuz bu park, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Çamtepe Mahalle Muhtarı Ali Kemal Bülbül“Hüseyin Serbeş bizim için çok değerliydi. Onun adına açılan park hepimiz için bir mutluluk kaynağıdır. Gösterilen vefa örneği için emek veren herkese şükran borçluyuz” diye konuştu.

Merhum muhtar Hüseyin Serbeş’in kızı Zeliha Aral“Babam yeşili, doğayı seven bir insandı. Onun adına oluşturulan bu park için Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.