Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de Gece Pazarı yoğun ilgi görüyor

Narlıdere'de Gece Pazarı yoğun ilgi görüyor

Narlıdere Belediyesi’nin kadınların, hayatın merkezinde aktif rol alması adına başlattığı projeler kapsamında hayata geçirdiği ‘Gece Pazarı’ vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Yaz dönemi boyunca her cumartesi günü Zeytin Cafe’de açılan ‘Gece Pazarı’nda Narlıdereli kadınlar, ürettiği el emeklerini satarak ev ekonomisine katkıda bulunuyor.

  • Ege Postası
  • 04.08.2022 - 11:43

Sosyal belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerine devam eden Narlıdere Belediyesi, S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi işbirliği ile geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Gece Pazarı’nı hizmete açtı. Kadınların, ürettikleri el emeklerini satarak ev ekonomilerine katkı sunmaları amacıyla ‘Gece Pazarı’ yaz ayları boyunca Zeytin Cafe’de ziyaretçilerini ağırlıyor. Her cumartesi saat 16.00-23.00 saatleri arası açık olan ‘gece Pazarı’nda 40 farklı stantta el emeği ürünler ve hediyelik eşyalar alıcılarını bekliyor.

Öte yandan Narlıdere Belediyesi, ‘Gece Pazarı’nda her hafta düzenlediği, söyleşi, tiyatro, konser gibi etkinlikler ile ilçe halkının sosyalleşmesine katkı sağlıyor.

“EV EKONOMİSİNE KATKI”

‘Gece Pazarı’nı çok önemsediklerini belirten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Göreve geldiğimiz günden bu yana kadınlarımızın aktif çalışma hayatı içerisinde yer alması için birçok projeyi hayata geçirdik. ‘Gece Pazarı’, bu projelerden bir tanesi. S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifimiz ile gerçekleştirdiğimiz ‘Gece Pazarı’ ile kadınlarımızın üretimlerini ekonomiye dönüştürüyoruz. Bu sayede kadınlarımız el emeği üretimleri ile ev ekonomilerine katkı sağlıyor. Katkı sunan ve ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.