Dolar 32,3106
%0.19
Euro 35,1105
%-0.03
Altın 2.303,090
%1.12
Bist-100 9,06
%2.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere ‘el emeği’ marketini açtı

Narlıdere ‘el emeği’ marketini açtı

Narlıdere Belediyesi’nin desteğiyle kurulan Üretici Kadın Kooperatifi, el emeği ürünlerin satışa sunulacağı ilk marketini Yukarıköy’de açtı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kadınlarımız hem üretecek hem de ev ekonomilerine katkı sunacak. Herkesi, marketimizden alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi. Kadınlar hem üretecek hem satacak!

  • Ege Postası
  • 12.12.2019 - 11:06

Narlıdere Belediyesi tarafından kadınları üretim sürecine dahil etmek ve ev ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla kurulan Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi ilk satış mağazasını Tarihi Yukarıköy Meydanı’nda açtı. Başkan Ali Engin, eşi İlke Engin, CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat, Köy Koop Birlik Başkanı Neptün Soyer, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan, KEDV Başkanı Ayşe Temiztaş, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, Meslek Fabrikasi Şube Müdürü Zeki Kapı, Kooperatif Başkanı Asuman Karapança, muhtarlar, meclis üyeleri ve Narlıdereliler katıldı.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK 
Açılış kurdelesini birlikte kesen katılımcılar, satış mağazasını da gezerek alışveriş yaptı. Konuklara tavuk- pilav ve pasta ikram edildi. Haftanın 7 günü, sabah 08.00 ile akşam 18.00 arasında açık olacak markette erişte, mantı, reçel, sarma gibi ürünler de satılacak, sabahları çorba ve öğlen ise yemek menüsü hazırlanacak.

HEM ÜRETİM HEM KAZANÇ
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Üretici Kadın Kooperatifi bünyesinde ilk marketimizi, ilçemizin ruhunu ve tarihi dokusunu yaşatan Yukarıköy’de açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız kadınlarımızı ekonomiye dahil etmek ve onlara yeni istihdam alanları sağlamak. Kadınlarımız hem üretecek hem de ev ekonomilerine katkı sunacak. Herkesi, marketimizden alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

DAHA GÜÇLÜYÜZ
Köy Koop Birlik Başkanı Neptün Soyer de “Kadınlarımızın güçlenmesi için kooperatifçiliğin önemini biliyoruz. Belediyelerin desteğini arkamızda hissettikçe daha da güçlü oluyoruz. Bu anlamda Narlıdere Belediyesi’ne ve başkanımız Ali Engin’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.