Dolar 32,5696
%0.26
Euro 34,9942
%0.06
Altın 2.460,840
%1.01
Bist-100 9.896,00
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de ücretsiz internet!

Narlıdere'de ücretsiz internet!

Narlıdere’de yaşayan vatandaşların internet hizmetinden ücretsiz ve daha kolay yararlanması için İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile ortak çalışma yürüten Narlıdere Belediyesi, Atatürk ve İkinci İnönü mahallelerine yerleştirilen vericilerle, iki mahalleye ücretsiz WiFi hizmeti vermeye başladı. Başkan Ali Engin “İnsan odaklı çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyemize ve Bilgi İşlem Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.05.2021 - 12:49

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Narlıdere Belediyesi işbirliği ile Narlıdere’nin farklı mahallelerinde devam eden ücretsiz WİFİ hizmetine iki mahalle daha eklendi. Daha önce Aytaç Sefioğlu Parkı ve Bakü Parkı’na yerleştirilen ücretsiz internet vericileri, bu kez Atatürk ve İkinci İnönü mahallerine kondu. Ağırlıklı olarak gençlerin kullanımına sunulan ücretsiz internet hizmeti, mahalle halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

“YAYGINLAŞTIRACAĞIZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “İzmir Büyükşehir Belediyemize ve Bilgi İşlem Müdürlüğü çalışanlarımıza, insan odaklı bu proje için teşekkür ediyorum. Bilgi çağında, vatandaşlarımızın internete daha kolay ve ücretsiz ulaşması için çalışmalarımız sürecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.