Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Belediyesi Travel Turkey’de

Narlıdere Belediyesi Travel Turkey’de

Narlıdere Belediyesi, pandemi nedeniyle bu yıl ilk kez ‘sanal’ olarak düzenlenecek Travel Turkey Fuarı’na katılacak. İzmir belediyeleri için hazırlanan İzmir Sokakları Hollü’nde Narlıdere’de yapılan yatırımlar anlatılacak. Başkan Ali Engin “İlçemiz için yaptığımız en güzel yatırımları Travel Turkey’de halkımıza sunacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.02.2021 - 11:50

14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı, 25-27 Şubat tarihleri arasında “ ttidigital.izfas.com.tr ” adresinden online olarak takip edilebilecek. Pandemi nedeniyle sanal ortamda ziyaretçilerle buluşacak olan fuarda Narlıdere Belediyesi de yer alacak. Başta Bisiklet ve Yaya Yolu ile Park Orman Narlıdere Projesi olmak üzere, Pir Sultan Abdal Parkı yenilemesi, Yukarıköy Restorasyonu, Çocuk Senfoni Orkestrası, Slow Food, Kadın Kooperatifi, Yüzme Havuzu, Mandalin Kafe ve yerel seçimlerden bu yana hayata geçirilen projeler halka sunulacak.

“MUTLAKA ZİYARET EDİN”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Bu yıl 14. kez düzenlenen Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı’nda, Narlıderemiz için hayata geçirdiğimiz, kentimize değer katan projeleri paylaşacağız. 3 gün boyunca sanal ortamda standımızı ziyaret edebilirsiniz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.