Dolar 32,3479
%0.3
Euro 35,1166
%-0.01
Altın 2.310,380
%1.44
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Belediyesi Travel Turkey'de!

Narlıdere Belediyesi Travel Turkey'de!

Narlıdere Belediyesi, 2-4 Aralıkta İzmir'de yapılacak olan Türkiye’nin en önemli turizm buluşmalarından birisi olarak kabul edilen Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılacak. Belediye tarafından hayata geçirilen, tamamlanan projeler, açılacak olan stantta vatandaşlara anlatılacak, görsellerle desteklenecek. Başkan Ali Engin “İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz, Narlıdere'mizin doğal, tarihi, turistik ve kültürel değerlerini güzel bir tanıtımla vatandaşlarımıza anlatabilmek” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.11.2021 - 11:10

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl organize edilen ve sektörün en iyilerini bir araya getiren Uluslararası Travel Turkey Fuarı’na Narlıdere Belediyesi bu yıl da katılacak. Fuar boyunca vatandaşlara, tanıtım dergileri ve promosyon ürünleri hediye edilecek. Belediye tarafından yürütülen projeler ve ilçenin güzellikleri anlatılacak.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “İlçemizin ve yaptıklarımızın tanıtımı için bu tür fuarların önemi yadsınamaz. Travel Turkey’de yer alacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.