Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Belediyesi engellileri unutmuyor

Narlıdere Belediyesi engellileri unutmuyor

Engellilere yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Narlıdere Belediyesi, dezavantajlı çocukları da unutmadı. Çamtepe Mahallesi’ndeki Asım Bezirci Parkı’na özel çocuklar için oyun grupları erleştirildi. Oluşturulan ‘Duyu Parkı’ hem çocukların hem de ailelerin yüzünü güldürdü. Başkan Ali Engin “Narlıdere her alanda engelsiz bir ilçe olacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.12.2020 - 12:02

Engelli çocukların da parklarda özgürce oynayabilmeleri için projeler üreten Narlıdere Belediyesi, ilçenin merkezi noktalarından biri olan Asım Bezirci Parkı içinde ‘Duyu Parkı’ oluşturdu. Parkın içine, engelsiz oyun grupları yerleştirildi. Park, Ilıca Mahallesi’nde bulunan Bahriye Üçok Parkı’nın ardından engelliler için düzenlenmiş ikinci park oldu. Engelsiz oyun gruplarının tüm parklara yerleştirileceği belirtildi.

“HEDEF ENGELSİZ NARLIDERE”

Narlıdere Belediye Başkan Ali Engin “Narlıdere’de engelleri ortadan kaldırmak çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda Asım Bezirci Parkını Duyu Parkına dönüştürme kararını aldık. Engelli, çocuklarımız, vatandaşlarımız Narlıdere’de daha rahat olana kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.