Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Minikler babaları için mutfağa girdi

Minikler babaları için mutfağa girdi

Bornova Belediyesi Çocuk Aktivite Merkezi’nden eğitim alan 3-6 yaş arası çocuklar, yine Belediye’ye ait Mutfak Atölyesi’nde ‘Babalar Günü’ne özel kurabiyeler pişirdi. Minikler Babalar Günü için kurabiyelerini hazırlayıp, şeker hamuruyla süsleyip paketledikten sonra kendileri için Mutfak Atölyesi’nde hazırlanan çilekli dondurmadan yedi.

  • Ege Postası
  • 19.06.2022 - 09:07

Bornova Belediyesi Mutfak Atölyesi bu sefer de Babalar Günü için düzenlenen eğitim ve etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında aileler ve büyükler ev yapımı dondurma ve kurabiye atölyelerine katılırken, çocuklar bahçede dondurma keyfi yapıp, müzik eşliğinde babaları için kurabiye süsleyip, hediye olarak vermek üzere paketledi. Aileleriyle birlikte Mutfak Atölyesi’ne gelen çocuklar keyifli bir gün geçirdi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, çocukların mutluluğunun her şeye bedel olduğunu söyleyerek, “Çocuklarımızı, Çocuk Aktivite Merkezleri’ndeki eğitimlerimizin yanı sıra böyle etkinliklerle desteklemenin de, onların gelişimi açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çocukları için gecesini gündüzüne katan, onların geleceği için her türlü fedakârlığı yapan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.