Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Millet Bahçesi' polemiği yeniden alevlendi: Özuslu'dan Hızal'a yanıt

'Millet Bahçesi' polemiği yeniden alevlendi: Özuslu'dan Hızal'a yanıt

İzmir Büyükşehir Belediyesi Birinci Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e “Bergama Millet Bahçesi projesine engel olmaktan vazgeçin” diyen İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal’a yanıt verdi. Özuslu, “Sen Bergama'nın gençlerinin elinden stadyumlarını al, yerine yenisi yapma; Vatandaştan imar uygulamasıyla kamuya kazandırılmış park ve otopark alanlarını ticari alana çevir, kamuya güveni yerle bir et; Sonra gel, İzmir Büyükşehir engel olmasın de. Hadi oradan! Yok öyle yağma!” dedi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2022 - 16:18

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yıkımı devam eden Buca Cezaevi’nin bulunduğu araziyle ilgili sosyal medya hesabından bir çağrıda bulunmuştu. Soyer, “Yıkımı başlayan Buca Cezaevi arazisi için yetkililere sesleniyorum. Bu eşsiz arazi betona kurban edilmemeli. Buca'nın daha fazla betona değil, yeşil alana ihtiyacı var. Adı ne olursa olsun; Rekreasyon alanı, Park, Millet Bahçesi… Desteklemeye hazırız” ifadelerini kullanmıştı.

HIZAL’DAN ‘MİLLET BAHÇESİ’ HATIRLATMASI

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ise Soyer’in bu çağrısına karşılık Bergama’da yapılması planlanan ve Büyükşehir’in yargıya taşıdığı ve Millet Bahçesi projesini hatırlatarak “İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkililerine sesleniyorum: Bergama Millet Bahçesi projesine engel olmaktan vazgeçin” demişti.

ÖZUSLU: YOK ÖYLE YAĞMA!

Hızal’ın bu sözlerine İzmir Büyükşehir Belediyesi Birinci Başkan Vekili Mustafa Özuslu tepki gösterdi. Özuslu, Hızal’a sosyal medya üzerinden şu sözlerle seslendi:

“Sen Bergama'nın gençlerinin elinden stadyumlarını al, yerine yenisi yapma; Vatandaştan imar uygulamasıyla kamuya kazandırılmış park ve otopark alanlarını ticari alana çevir, kamuya güveni yerle bir et; Sonra gel, İzmir Büyükşehir engel olmasın de. Hadi oradan! Yok öyle yağma!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.